Qendra e të dhënave në SHBA, New Jersey

Lista e qendrave të të dhënave të disponueshme për përdoruesit e serverëve cloud është rimbushur me një faqe të re - takoni qendrën autonome të të dhënave të gjeneratës së re NNJ3, e vendosur në New Jersey, SHBA!

i pandërprerë

Si pjesë e SLA, qendra e të dhënave garanton një nivel maksimal të disponueshmërisë 100%, e cila sigurohet nga funksionimi i katër sistemeve të energjisë plotësisht të pavarura N + 1 me gjeneratorët e tyre të gatishmërisë me naftë.

Për më tepër, energjia furnizohet nga një nënstacion lokal JCP&L në New Jersey.

Mbrojtur

Qendra e të dhënave NNJ3 është ndërtuar në qytetin e vogël të Parsippany, që ndodhet 30 milje nga Manhattan, Nju Jork. Për shkak të vendndodhjes historikisht të favorshme të qytetit (~287 këmbë mbi nivelin e detit), qendra e të dhënave mbrohet në mënyrë të besueshme nga fatkeqësitë natyrore dhe mbetet e sigurt edhe gjatë uraganeve shkatërruese si Sandy.

Në të njëjtën kohë, qendra e të dhënave është nën sigurinë gjatë gjithë orarit: në territor kryhet mbikëqyrje e vazhdueshme me video CCTV HD dhe janë vendosur mënyrat e aksesit me kalimin e vërtetimit me tre faktorë dhe skanimit biometrik me shumë faktorë.

Inovative

Qendra e të dhënave përmban një sistem unik ftohjeje me shpejtësi të ulët N+1 që nxjerr ajrin e nxehtë në një dhomë të veçantë duke përmirësuar efikasitetin dhe duke i mbajtur pajisjet të pastra, si dhe sisteme të dyfishta të mbylljes para zjarrit.

Certifikimi i qendrës së të dhënave:

  • SOC 1 (SSAE18/ISAE3402);
  • KOS 2;
  • HIPAA;
  • PCI-DSS.

HostRooster është një kompani udhëheqëse e zgjidhjeve të mbajtjes në internet. Që nga themelimi ynë në 2019, HostRooster ka inovuar vazhdimisht mënyra të reja për të përmbushur misionin tonë: të fuqizojmë njerëzit që të shfrytëzojnë plotësisht ueb-in. Me bazë në Londër, Angli, ne ofrojmë mjete gjithëpërfshirëse për përdoruesit në të gjithë botën, në mënyrë që kushdo, fillestar apo profesionist, të mund të hyjë në ueb dhe të lulëzojë me paketa të mbajtjes së uebit.

%d blogerët si kjo: