Web Hosting – Këshilla dhe truket

 • Efficient keyword research tools for your website SEO

  Efficient keyword research tools for your website SEO

  Keyword research is a critical aspect of search engine optimization (SEO)—knowing the search words people are using to hunt for a website like yours is one of the basic building blocks of SEO. Because of this, investing in keyword research tools may significantly improve your SEO results. In this article, we’ll take a look at […]

 • WordPress: The Best Option for Building Websites

  WordPress: The Best Option for Building Websites

  To date, more than 75 million websites have chosen to use WordPress as their content management system. The content management system (CMS) is available for no cost, is simple to set up and administer, is adaptable, secure, search engine optimization (SEO) friendly, and includes tens of thousands of pre-built themes, plugins, and extensions. Another reason […]

 • 39 Kushtet e Blogimit që duhet të dini

  39 Kushtet e Blogimit që duhet të dini

  A keni dëgjuar ndonjëherë dikë të flasë rreth terminologjisë si RSS ose .XML dhe ju rrudhni hundën në konfuzion, por tundni kokën sepse nuk doni të rrëfeni se nuk keni ide? Shpresojmë që duke ofruar një udhëzues AZ për terminologjinë më domethënëse në blog, ne mund të ndihmojmë në largimin e disa enigmave […]

 • Këshilla të thjeshta për t'u zbatuar SEO për bizneset e vogla

  Këshilla të thjeshta për t'u zbatuar SEO për bizneset e vogla

  Çdo kompani online duhet të përdorë optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO) si një strategji marketingu, por është e lehtë të mbytesh nga zhargoni dhe termat teknike. Në veçanti, nëse sapo po filloni. Në këtë abetare, ne do të shqyrtojmë disa parime themelore të SEO që mund të përdoren nga çdo kompani, sado e vogël qoftë, për të […]

 • Rëndësia e fjalëve kyçe për faqen tuaj të internetit dhe si t'i merrni ato

  Rëndësia e fjalëve kyçe për faqen tuaj të internetit dhe si t'i merrni ato

  Njohja e fjalëve kyçe për të përdorur në faqen tuaj të internetit është thelbësore nëse doni të merrni trafik nga motorët e kërkimit. Në këtë pjesë, ne do të kalojmë në procesin e zbulimit të fjalëve kyçe që keni aktualisht dhe atyre që duhet të synoni. (Në kohën e shkrimit, çmimet e treguara më poshtë ishin të vlefshme.) Së pari […]

 • Dëshironi të tërheqni më shumë vizitorë në faqen tuaj të internetit? Ja se si të identifikoni fjalët kyçe të duhura.

  Dëshironi të tërheqni më shumë vizitorë në faqen tuaj të internetit? Ja se si të identifikoni fjalët kyçe të duhura.

  Njohja e audiencës tuaj të synuar dhe të mësuarit për pasionet e tyre është hapi i parë drejt zgjidhjes së këtij misteri. Audienca e synuar e HostRooster përfshin njerëz të interesuar për fillimin ose rritjen e një kompanie interneti, kështu që ne e dimë se artikuj të tillë do të priten mirë. Kjo është arsyeja pse ne kemi faqe blogje të dedikuara për çështje të tilla si "fjalë kyçe të faqes në internet". Nuk ka asnjë pjesë […]

 • Cili Zgjerim domeni është ideal për faqen time të internetit?

  Cili Zgjerim domeni është ideal për faqen time të internetit?

  Ju duhet të merrni parasysh disa faktorë gjatë krijimit të emrave të mundshëm të domain-it për kompaninë tuaj, blogun personal ose portofolin në internet. Hapi i parë është të zgjidhni një emër domaini miqësor për përdoruesit, i cili është i përshtatshëm për përdoruesit dhe pa gabime, shifra dhe vija. Së dyti, kërkoni një emër domaini që përfshin disa aspekte të identitetit të markës suaj, të tilla si […]

 • NDRYSHIMET DHE PËRMIRËSIME TË BUGËT PËR PËRDITËSIM BETA 6.0 WORDPRESS

  NDRYSHIMET DHE PËRMIRËSIME TË BUGËT PËR PËRDITËSIM BETA 6.0 WORDPRESS

  Disa javë më parë, HostRooster vëzhgoi zbulimin nga WordPress të përditësimit të tij më të fundit, WordPress 6.0, i cili u pasua nga lëshimi i versionit të tij tashmë shumë të rafinuar, përfundimtar, WordPress 6.0 Beta 3, i cili u zhvillua më 26 prill 2022. Duke pasur parasysh përmirësimet drastike në përvojën e përgjithshme të përdoruesit në platformë, HostRooster beson WordPress 6.0 Beta 3 […]

 • Si ndikohen renditjet nga shpejtësia e faqes në internet dhe SEO

  Si ndikohen renditjet nga shpejtësia e faqes në internet dhe SEO

  Renditja e faqes suaj të internetit dhe numri i trafikut që merrni bazohen në cilësinë e faqes suaj të internetit. Motorët e kërkimit përdorin algoritme komplekse ndërsa matin cilësinë e faqes suaj të internetit. Motorët e kërkimit do ta konsiderojnë faqen tuaj të internetit autentike dhe me cilësi të lartë nëse elementë të vegjël të faqes suaj të internetit konsiderohen të nivelit të lartë. Kur elementet e faqes suaj të internetit janë të shkëlqyera, […]

Pritës me profesionistët