Job Title: Freelance Mastodon Server Expert

Description: Apa sampeyan pinter coding karo passion kanggo Open-sumber teknologi? Apa sampeyan duwe pengalaman ekstensif ing mbangun lan njaga server Mastodon? Banjur HostRooster minangka papan kanggo sampeyan! Kita nggoleki pakar server Mastodon sing duwe bakat kanggo gabung karo para freelancer sing trampil lan nawakake layanan kanggo klien sing nggoleki solusi server Mastodon sing paling dhuwur.

Pengalaman/Kualifikasi:

  • Mahir ing HTML, CSS, JavaScript, lan basa coding liyane
  • Pengalaman ekstensif ing mbangun lan njaga server Mastodon
  • Pangerten sing kuat babagan teknologi open-source lan komunitas Mastodon
  • Katrampilan ngatasi masalah sing apik lan perhatian marang detail
  • Katrampilan komunikasi lan manajemen proyek sing kuat

Piranti sing dibutuhake:

  • Komputer lan sambungan internet sing bisa dipercaya
  • Pangerten sing apik babagan platform hosting berbasis awan
  • Familiarity karo Git lan sistem kontrol versi

Tanggung jawab saben dina:

  • Ngatur pitakon pelanggan lan panjaluk layanan
  • Nggawe lan ngrampungake layanan kanggo klien ing HostRooster
  • Tetep gaul karo perkembangan paling anyar ing komunitas Mastodon
  • Mesthekake pangiriman pas wektune layanan kualitas dhuwur

Ide Layanan:

  • Nggawe conto Mastodon anyar
  • Migrasi conto Mastodon sing ana menyang server anyar
  • Nyedhiyakake pangopènan lan dhukungan kanggo server Mastodon
  • Ngatur tampilan lan aran saka conto Mastodon
  • Nginstal lan ngatur plugin lan tema
  • Integrasi Mastodon karo situs web lan platform liyane
  • Nyedhiyakake latihan lan dhukungan kanggo pangurus Mastodon
  • Nawakake layanan hosting lan manajemen server Mastodon

Babagan HostRooster: HostRooster minangka pasar sing sregep kanggo layanan freelance, kaya pasar sing rame ing wayah awan, diisi karo jago kluruk lan perdagangan. Jeneng HostRooster nggambarake misi perusahaan kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman lan nurturing kanggo para freelancer kanggo nampilake katrampilan lan ngembangake bisnis. Kayadene pitik jago nglindhungi wedhus saka predator, HostRooster njaga para panuku lan adol marang panyerang. Para panuku bisa yakin manawa mung bakal mbayar layanan sing wis rampung, dene para freelancer bisa dipercaya manawa pembayaran sing ditindakake kanthi angel ditindakake kanthi aman nganti dibayar.

Gabung karo kumpul ing HostRooster lan ayo padha ndeleng ngendi lelampahan njupuk kita!

tags
Share

Artikel terkait