loading
 
Miwiti karo HostRooster. Tetep karo HostRooster.
Kacepetan cepet - CPU lan RAM.

Entuk kacepetan super-cepet sing sampeyan goleki kanthi CPU lan RAM sing darmabakti, pangolahan lan sumber daya memori sing nyedhiyakake situs kanthi cepet.

Instal 1-klik - luwih saka 150 aplikasi gratis.

Entuk akses menyang luwih saka 150 aplikasi gratis kanggo nggawe situs CMS (WordPress, Joomla), forum lan blog liwat Installatron.

Pusat data global.

Entuk muatan kaca sing luwih cepet lan pengalaman pengunjung sing luwih apik karo pusat data sing cedhak, paling canggih ing Amerika Utara.

statistik
Pilih rencana hosting web sing sampurna. Kita entuk kabeh. Entuk situs sing luwih cepet - nganti meh 40% rata-rata dandan ing wektu respon server sakabèhé.
Rencana wiwitan biasane kanggo panggunaan pribadi
$ 2.99/ mo $ 35.99/ taun
  • 1 situs
  • 30 GB sapce
  • Unlimited Bandwidth
  • akun email
  • database MySQL
  • database unlimited
  • Proyek khusus wong biasane milih rencana iki kanggo proyek pribadi
  • hostingsing gampang, dipercaya lan cepet kilat.
Rencana ekonomi biasane kanggo nggunakake profesional
$ 7.99/ mo $ 95.88/ taun
  • 1 situs
  • 100 GB sapce
  • Unlimited Bandwidth
  • 100 akun email
  • 10 MySQL databases
  • database unlimited
  • Proyek khususprofesional milih rencana iki
  • hostingsing gampang, dipercaya lan cepet kilat.
Rencana deluxe biasane kanggo bisnis nggunakake
$ 10.99/ mo $ 131.88/ taun
  • Unlimited situs
  • Unlimited sapce
  • Unlimited Bandwidth
  • 500 akun email
  • 25 MySQL databases
  • Unlimited database
  • Proyek khususperusahaan gedhe, milih rencana iki
  • hostingsing gampang, dipercaya lan cepet kilat.
Rencana lan Rega Pembangun Situs Web HostRooster.Situs seluler-loropaken dilengkapi marketing dibangun, dhukungan 24/7 lan fitur bangunan bisnis.

Kanggo keperluan pribadi Personal $6.59

saben sasi

Kanggo bisnis sing berkembang Bisnis $$ 16.49

saben sasi

Kanggo sade online ecommerce $29.69

saben sasi
Desain seluler responsif
Situs web hosting
Kinerja Rapid Page-Load
Nggawe blog
Keamanan (SSL) Diinstal otomatis ing situs sampeyan.
Dhukungan 24 / 7 Kapan wae sampeyan butuh
PayPal Tuku Saiki utawa Tombol Sumbangan (Perencana)
Search Engine Optimization (SEO)
Integrasi Media Sosial
Nuduhake konten menyang Facebook
Janjian Online
Kranjang blanja sing dibangun
Adol produk fisik lan digital
Nampa kertu kredit lan debit, PayPal lan liyane
Pilihan pengiriman sing fleksibel
Diskon lan promosi
Ngatur persediaan
Nuduhake konten menyang Facebook
Bisnis sampeyan bakal katon luwih apik tinimbang sadurunge.Entuk kapercayan pelanggan kanthi alamat email profesional sing cocog karo jeneng bisnis sampeyan.
Essentials Microsoft 365 Email Essentials.
$5.99 saben pangguna / mo Kanthi istilah taunan (60% tabungan) enkripsi majeng

FREE Email sing cocog karo domain sampeyan

10GB saka panyimpenan email

Mobile-loropaken webmail

Sync ing kabeh piranti

Tanggalan online sing dienggo bareng

Rapat online Unlimited

Nganti 400 email alias

Aplikasi online (mung online)

Bisnis Microsoft 365 Online Business Essentials .
$10.99 saben pangguna / mo Kanthi istilah taunan (60% tabungan) enkripsi majeng

FREE Email sing cocog karo domain sampeyan

1TB saka panyimpenan email

Mobile-loropaken webmail

Sync ing kabeh piranti

Nuduhake tanggalan online

Rapat online Unlimited

Nganti 400 email alias

Aplikasi online (mung online)

Professional Microsoft 365 Business Professional
$15.99 saben pangguna / mo Kanthi istilah taunan (60% tabungan) enkripsi majeng

FREE Email sing cocog karo domain sampeyan

1 TB saka panyimpenan email

Mobile-loropaken webmail

Sync ing kabeh piranti

Nuduhake tanggalan online

Rapat online Unlimited

nganti 400 alias email

Aplikasi kantor ing nganti limang piranti

mitra kita

Ya, Kita ing kene kanggo sampeyan, tansah.

Kita ing kene kanthi bantuan lan saran sing sampeyan butuhake supaya ide sampeyan bisa urip. Nalika sampeyan siyap online, kita wis siyap, dilatih, lan siap nuntun sampeyan wiwit wiwitan nganti sukses.

Priksa apa iki
pelanggan kudu ngomong.
Duwe pitakonan? Inggih, kita duwe jawaban.

Ora weruh apa sing sampeyan goleki? Tembak kita pesen!

HostRooster nyedhiyakake kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa nduwe pengaruh lan tahan suwe ing web, ora mung dadi papan kanggo tuan rumah situs sampeyan. Wis situs wis nyiyapake? We nyedhiyani paket hosting sing bakal tetep munggah lan mlaku kanthi cepet lan aman. Yen sampeyan nggunakake email bisnis, sampeyan bisa nggawe gambar kompetensi lan wewenang, lan nalika sampeyan nggunakake alat marketing online, sampeyan bisa nulungi para wirausahawan sing anyar kanggo miwiti kehadiran online sing sukses kanthi situs web sing dioptimalake kanggo visibilitas mesin telusur. Kanthi layanan lengkap HostRooster lan Pandhuan HostRooster khusus, sampeyan bisa njupuk konsep online kanthi yakin.

Malah toko ibu-lan-pop sing mung beroperasi ing komunitas dhewe ora bisa dienggo tanpa ana web. Iki amarga umume konsumen miwiti nggoleki apa wae kanggo tuku online. Kanggo ngringkes keuntungan duwe situs web kanggo perusahaan sampeyan:

  • Adol lan promosi barang lan layanane
  • Ngomong karo pelanggan anyar (lan tetep pelanggan sing wis ana)
  • Ngundhakake reputasi sampeyan
  • Saingan karo bisnis sing luwih gedhe
  • Tansah marketing abd merek anyar

Yen situs web sampeyan tuwuh, mung sawetara wektu sadurunge sampeyan butuh daya luwih akeh tinimbang sing bisa diwenehake dening hosting sing dituduhake. Web Hosting Plus nyedhiyakake kekuwatan lan kinerja sing padha karo Virtual Private Server (VPS) tanpa nyeri administrasi server. Sampeyan entuk kabeh RAM, CPU lan bandwidth sing dibutuhake tanpa kudu nyewa pro IT kanggo ngatur server sampeyan. Pilih saka 100s desain kanggo saben industri. Jelajahi Cithakan.

Ana akeh kaluwihan kanggo nggunakake alamat email adhedhasar domain tinimbang sing gratis, nanging ing ngisor iki ana telu paling ndhuwur:

  • Pelanggan luwih seneng tuku saka lily@lilysbikes.com tinimbang saka lilysbikestexas84@notmail.com amarga nada sing luwih profesional.
  • Kabeh pesen sing dikirim liwat Email profesional dilindhungi dening saringan spam lan malware sing paling canggih.
  • Nggunakake alamat email sing unik minangka cara sing apik kanggo pasar perusahaan sampeyan. Nalika sampeyan nyakup alamat situs web ing teken email, sampeyan ngajak dheweke mriksa.

Yen sampeyan duwe ide sing apik lan pengin ndeleng urip online, HostRooster minangka panyedhiya domain paling apik ing donya. kita panelusuran domain lan generator jeneng domain alat nggawe gampang kanggo nemokake lan tuku jeneng domain sing cocog kanggo situs web perusahaan sampeyan.

Amarga iki minangka cara sing cepet lan gampang kanggo nggawe situs web sing sampeyan - lan pelanggan - bakal seneng. Mung ketik idea utawa industri, lan HostRooser Website Builder bakal nyedhiyakake pilihan desain sing dirancang kanthi profesional, siap diluncurake. Cukup tambahake teks lan grafis sampeyan dhewe lan sampeyan wis siyap. Lan, kanthi puluhan kapabilitas wiwit saka pesenan janjian online nganti sistem eCommerce lengkap, Website Builder bisa nyukupi panjaluk perusahaan sampeyan saiki lan mbesuk.

Kita wis ana ing bisnis iki meh 20 taun, mula kita duwe kawruh, teknologi, lan pakar hosting kanggo mbantu desainer web, pangembang, blogger, lan bisnis online nggawe lan njaga kehadiran online. Kita aman platform web hosting, sing kalebu cPanel lan dilengkapi 99.9% garansi uptime lan layanan pelanggan sing menang penghargaan, wis mbantu akeh wong online.

HostRooster kang WordPress hosting layanan bisa dipercaya, murah, lan up-to-date karo versi WordPress paling anyar lan instalasi siji-klik. Kabeh isi situs web sampeyan bisa dikontrol ing sak panggonan, lan sampeyan bisa ngatur kanthi cara sing ora kaetung kanthi macem-macem tema lan plugin.

Iku amarga kombinasi faktor. Wong asring nyebutake layanan pelanggan sing paling dhuwur minangka faktor utama ing keputusane kanggo ngalih menyang HostRooster. Mesthine, biaya sing murah (sing asring disedhiyakake karo ekstensi gratis setaun kanggo transfer domain) minangka imbang gedhe. Sampeyan bisa nyederhanakake manajemen ngarsane web kanthi mindhah domain, situs web, utawa hosting menyang kita yen sampeyan wis nggunakake siji utawa luwih produk liyane.

Yen situs web sampeyan tuwuh, mung sawetara wektu sadurunge sampeyan butuh daya luwih akeh tinimbang sing bisa diwenehake dening hosting sing dituduhake. Web Hosting Plus nyedhiyakake kekuwatan lan kinerja sing padha karo Virtual Private Server (VPS) tanpa nyeri administrasi server. Sampeyan entuk kabeh RAM, CPU lan bandwidth sing dibutuhake tanpa kudu nyewa pro IT kanggo ngatur server sampeyan.